Traore, amendă de 3.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lacina Traore a intrat în prima repriză a meciului cu Victoria Brăneşti, în minutul 36, schimbându-l pe Kone. În minutul 82, el a părăsit terenul cu capul în pământ fiind schimbat cu Alcantara.

Vădit marcat, ivorianul a a evitat să dea mâna cu Andrea Madorlini şi ceilalţi oficiali de la Cluj. Era limpede că nu i-a convenit schimbarea, mai ales că nu începuse meciul ca titular.

„N-a fost niciun conflict cu Traore. El n-a fost mulţumit că a fost schimbat şi eu n-am fost mulţumit de cum a jucat, de aceea l-am schimbat. E tânăr şi are multe de învăţat. El trebuie să fie nemulţumit de randamentul lui", a spus Andrea Mandorlini.

Fotbalistul a fost extrem de supărat şi a plecat val-vârtej de la stadion fără să vorbească. „Nu vreau să dezvolt acest subiect. Sunt supărat şi n-am voie să dau declaraţii", a spus ieri Traore pentru „Adevărul". Pentru ieşirea nervoasă din meciul cu Victoria Brăneşti atacantul ivorian va fi amendat cu 3.000 de euro.

Kone: „Sunt blestemat!"

Kone a suferit o accidentare destul de gravă la tendon.  „Am un ghinion teribil. Parcă sunt blestemat. De fiecare dată când sunt convocat la naţională, mă accidentez. Cel mai optimist pronostic e că urmează două luni de pauză. Vineri se va decide dacă e cazul să mă operez sau nu", a spus Kone. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite