Transfer a la Becali: Jucător cumpărat, băgat 3 meciuri, apoi dat afară. ”Nu am înțeles nimic”

0
Publicat:

Aventura lui Vadim Rață la FCSB s-a încheiat înainte de a începe. Internaționalul moldovean a declarat că nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat acolo și spune că nici nu a avut timp să se acomodeze, mai ales că atunci când a fost utilizat nu a jucat pe postul său. Vineri a fost dat afară de patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Gigi Becali bulversează jucătorii, antrenorii și suporterii. Foto Răzvan Păsărică/ Sportpictures
Gigi Becali bulversează jucătorii, antrenorii și suporterii. Foto Răzvan Păsărică/ Sportpictures

Situație absurdă în fotbalul românesc. Vadim Rață era vineri jucătorul FCSB, iar sâmbătă evolua ca titular pentru FC Voluntari. ”N-am reușit să înțeleg nimic, sincer. A fost o perioadă foarte scurtă, am făcut un antrenament și m-au băgat în meci. A două zi am făcut doar antrenamente tactice, m-a băgat în spatele vârfului. După, m-au băgat în bandă”, a spus Rață după ce a jucat pentru Voluntari în meciul cu Rapid.

Jucătorul a mai precizat că este supărat pe cei de la FCSB, mai ales că s-a ales cu 40.000 de euro, pe care Becali i-a dat ca să scape de el: ”Dar asta e decizia lor, nu sunt supărat. Am văzut ce se întâmplă la câteva sute de kilometri de noi și am zis de ce să fiu supărat? (n.r. - cu referire la războiul din Ucraina). Sunt un om fericit, sincer vă zic.

E treaba lor ce-au gândit ei, fanii de acolo sunt minunați, am văzut cum vin la stadion, am simțit și eu puțin această atmosfera. N-am niciun mesaj, dacă au decis așa, așa să fie. Baftă băieților, atât”, a încheiat Rață.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite