FCSB atinge noi culmi ale rușinii: Detaliul care arată căderea față de sezonul trecut, în același moment

0
Publicat:

FCSB e în postura unui bolnav cronic. Periodic, un „calmant“, cum a fost calificarea în grupele Conference League, mai scade intensitatea durerii. „Boala“ însă rămâne.

Gigi Becali, un om incurabil, mereu un factor destabilizator pentru FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, un om incurabil, mereu un factor destabilizator pentru FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Clasamentul Superligii confirmă această realitate. Anul trecut, când FCSB a avut, de asemenea, un start dezolant de campionat, linia ei de clasament arăta, totuși, mai bine ca acum, după primele șapte etape: 2 victorii, 3 remize, 2 înfrângeri, golaveraj 9-9 și un total de 9 puncte strânse. Acum, vicecampioana a „reușit“ să pornească și mai prost în Superliga! Iată bornele negative atinse de bucureșteni:

*O singură victorie, cu Chindia, scor 3-2, la capătul unui meci în care oaspeții au condus cu 2-0 la pauză pe Arena Națională! Atenție: Chindia a marcat ambele goluri în inferioritate numerică, după ce Neguț a văzut „roșu“, în minutul 7. FCSB a întors rezultatul după pauză, cu chiu, cu vai.

*FCSB a încasat gol în toate cele șapte partide de până acum. De fapt, are a treia cea mai slabă defensivă din Superliga, cu 12 goluri primite. Doar ultimele două clasate, CS Mioveni (13 goluri primite) și Chindia (14 goluri încasate), stau mai prost la acest capitol.

Nicolae Dică redevine marioneta patronului. FOTO: Arhiva Adevărul
Nicolae Dică redevine marioneta patronului. FOTO: Arhiva Adevărul

Și, ca debandada de la FCSB să fie întregită, după înfrângerea cu Farul, patronul Gigi Becali (64 de ani) a avut o intervenție la Digi Sport, după miezul nopții, în care a anunțat că „luna de miere“ a antrenorului Nicolae Dică (42 de ani) s-a încheiat. Practic, odată cu anunțul latifundiarului, lucrurile vor reveni la „normal“ la formația din Berceni. În sensul că antrenorul devine marioneta patronului, la fel ca predecesorii săi, iar autoritatea sa în fața jucătorilor va dispărea.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri