Becali, luat la mișto de un om de fotbal: „A confundat jucătorul cu un berbec. Nu suntem la talcioc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali continuă să își întărească echipa în aceste ultime zile de transferuri, iar în acest moment se concentrează asupra lui Kevin Boli, de la FC Botoșani. Patronul de la FCSB s-a arătat dispus să ofere 30.000 de euro în schimbul fotbalistului, dar finanțatorul grupării moldovene i-a râs în nas.

Gigi Becaliși-a văzut visul cu ochii: FCSB va juca într-o grupă europeană. Foto Arhivă Adevărul
Gigi Becaliși-a văzut visul cu ochii: FCSB va juca într-o grupă europeană. Foto Arhivă Adevărul

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani s-a arătat contrariat de oferta de doar 30.000 de euro pe care Gigi Becali i-a făcut-o pentru jucătorul ivorian Kevin Boli. Mai ales că finanțatorul FCSB a aruncat cu bani pentru alți fotbaliști, plătind milioane de euro pentru David Miculescu sau Andrea Compagno.

Boli nu va fi cedat de Valeriu Iftime lui Gigi Becali decât în schimbul unei sume importante, a anunțat finanțatorul lui FC Botoșani: „Decizia este la Mihai Teja (n.r. antrenorul Botoșaniului). I-am spus cam ce preț am vrea pe el. Trebuie să facă analiza între ce poate câștiga clubul și ce pierde. Boli este un fotbalist care poate ajuta enorm orice club cu pretenții din România”, a spus Iftimie pentru Gazeta Sporturilor.

Finanțatorul a continuat, făcând aluzie la pasiunea pentru oi a lui Becali: ”Dacă nu primesc niște bani într-o zonă rezonabilă, chiar nu are rost. Ce spunea domnul Becali, că dă 30.000 de euro… Aici l-a confundat cu un berbec. Nu poți să spui așa ceva, ca și cum ar fi fost aici un talcioc, ar fi fost Piața Obor. Să fim serioși. Boli are un contract cu noi, este un băiat foarte serios. Sunt absolut convins că este un mare câștig pentru noi”.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri