Ţiriac, dezvăluire şocantă: „Halep mă consideră un inamic”. Ce spune despre decizia Simonei de a renunţa la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ion tiriac si simona halep foto facebook

Miliardarul a vorbit, într-un interviu acordat pentru gsp.ro, despre inluenţa pe care o are asupra Simonei Halep şi a făcut o estimare în ceea ce priveşte retragerea acesteia din tenis.

Rugat să comenteze hotărârea Simonei de a nu participa la US Open şi dacă el a avut vreo influenţă în luarea acestei decizii, Ţiriac a avut un răspuns sincer „Era ridicol să spui că merge să se antreneze 3-5 zile la US Open, apoi să revină din nou pe zgură. Tot programul la tenis s-a bulversat. Foarte rar o sfătuiesc pe Halep. Eu îi spun ce face şi, în special, ce nu face. Eu nu cred că Halep mă consideră un fan de-ai ei. Halep mă consideră un inamic. O întreb: «De ce nu mi-ai dat telefon după ce ai terminat?». Iar ea îmi spune: «Domnule Ţiriac, îmi era teamă să nu mă bateţi prin telefon!» ”, a spus miliardarul. 

Ţiriac a vorbit şi despre cum crede că va arăta tenisul românesc după retragerea dublei câştigătoare de Grand Slam şi cât timp crede că va mai putea evolua aceasta la cel mai înalt nivel. „Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilităţile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-şase ani buni de zile. Atenţie! Halep e o jucătoare diversă. E profesionistă în teren, dar în afara lui este o fiinţă, o femeie normală. Îşi vede de familie, îşi vede de distracţie. E viaţa ei, nimeni nu poate s-o influenţeze. N-aş vrea să se termine tenisul după Halep ”, a mai spus omul de afaceri, pentru sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite