Ţiriac, criticat vehement după ce a făcut mişto de Dinamo: „A fost o glumă proastă, o reacţie de prost gust!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Negoiţă, patronul formaţiei din „Ştefan cel Mare“, a vorbit, în premieră, despre remarca pe care a avut-o fostul jucător de tenis pe „Arena Naţională“, atunci când Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon.

Ion Ţiriac a ţinut să fie în prim-plan în cadrul evenimentului în care Simona Halep a venit în faţa românilor pentru a-şi prezenta trofeul cucerit la All-England Club. Mulţi au remarcat că omul de afaceri a vorbit aproape pe toată durata serii, pe când Halep a scos doar câteva cuvinte când, totuşi, a tăcut Ţiriac.

La un moment da, fostul jucător de tenis a încercat să fie chiar simpatic şi a făcut şi o glumă pe seama clubului Dinamo, care tocmai pierduse un meci cu Viitorul lui Hagi, scor 0-5.

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis“, a spus Ţiriac.

Această glumă a omului de afaceri a fost ignorată de roş-albi. Până acum, când finanţatorul Ionuţ Negoiţă a acordat un interviu pentru Digi Sport în care l-a pus la zid pe Ţiriac pentru remarca sa de luna trecută.

Ce a spus Ionuţ Negoiţă?

*N-a fost o glumă deloc. Nu i-am înţeles gluma proastă pe care a făcut-o pe Arena Naţională. Mă uit aşa la unii oameni cărora România le-a oferit multe. Sportul le-a oferit multe.

*Înţeleg că nu riscă banii lor, dar să faci glume proaste despre un club despre care zici că e clubul tău de suflet mi se pare de prost gust. Sunt dispus şi acum să-i dau pachetul majoritar cu un leu.

*Gratis, chipurile nu a primit niciodată nimic. Mă îndoiesc. A fost o reacţie de prost gust, să ne băgăm în seamă doar ca să vorbim. Fă, domnule, ceva! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite