Teoria sinuciderii, infirmată de un prieten al lui Nae Nicolae: „Urma să vândă un teren pe milioane bune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Becali, un apropiat al lui Nae Nicolae, a sosit imediat la locul accidentului FOTO: R. Sălceanu
Victor Becali, un apropiat al lui Nae Nicolae, a sosit imediat la locul accidentului FOTO: R. Sălceanu

Apropiaţii lui Nae Nicolae susţin că omul de afaceri din Ştefăneşti nu avea niciun gând de sinucidere, mai ales că acesta intenţiona să cumpere un club de fotbal de Liga a doua şi să vândă un teren în Bucureşti.

Înainte ca Bentleyul său să fie strivit de tren, Nae Nicolae a avut o întâlnire cu primarul oraşului Otopeni, Silviu Gheorghe. Afaceristul ilfovean intenţiona să susţină financiar echipa din Liga a doua sau să negocieze un schimb de locuri între CS Ştefăneşti, clubul pe care-l conducea, şi CS Otopeni.

Director al clubului din Otopeni, Mugur Porumbacu, spune că a vorbit de două ori la telefon cu Nae Nicolae, cu o zi înainte de accident. „Mi-a spus să-i pregătesc un plan cu cheltuielile pe care le presupune un club de liga a doua. Ştiu, de asemenea, că urma să vândă un teren în Bucureşti unui puternic lanţ comercial. Mi-a spus <Dacă iese afacerea asta, o să fie bine pentru toată lumea>.  Era vorba de o tranzacţie de câteva milioane de euro bune”, a afirmat Mugur Porumbacu pentru „Adevărul”. 

„“În niciun caz nu poate fi vorba de sinucidere. Exclud această variantă, pentru că îl ştiu de mai mult timp, nu de ieri, de alaltăieri. Nu-mi explic totuşi cum s-a întâmplat aşa ceva, poate că a avut un moment de rătăcire”, a mai spus Porumbacu.  


Citeşte mai multe despre moartea lui Nae Nicolae

Şi bogaţii mor. Medicii legişti au reconstruit trupul omului de afaceri Nae Niculae şi l-au predat familiei

Omul de afaceri Nae Nicolae, patron al echipei de fotbal „FC Ştefăneşti“, cunoscut şi ca „rege al imobiliarelor din Ilfov“, a murit miercuri dimineaţă în urma politraumatismelor survenite după ce maşina în care acesta se afla a fost strivită de tren. Aşa susţin medicii legişti care astăzi au efectuat necropsia cadavrului. Trupul acestuia a fost ridicat de la INML, iar sâmbătă omul de afaceri va fi condus pe ultimul drum.

Ultimele ore din viaţa „regelui imobiliarelor din Ilfov“, mort în cumplitul accident petrecut în Capitală

Nae Nicolae a murit, miercuri dimineaţă, după ce maşina în care se afla a fost lovită din plin de un tren, la marginea Capitaleli. Afaceristul se întâlnise miercuri dimineaţă cu primarul oraşului Otopeni şi avea în plan să cumpere echipa din Liga a doua a ilfovenilor.

FOTO „Regele imobiliarelor din Ilfov“ a murit într-un cumplit accident. Bentley-ul său a fost lovit de tren

Omul de afaceri Nae Nicolae, un apropiat al latifundiarului Gigi Becali, a murit miercuri, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de tren, la trecerea de cale ferată de pe Şoseaua Petricani. Potrivit primelor date din anchetă, afaceristul ar fi depăşit coloana de maşini care staţiona la bariere şi ar fi trecut printre acestea chiar în momentul în care trenul ajungea în zonă. La faţa locului a ajuns şi Victor Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite