TENIS: Voluntari români implicaţi în organizarea Cupei Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Voluntari români implicaţi în organizarea Cupei Davis
TENIS: Voluntari români implicaţi în organizarea Cupei Davis

Toată comunitatea Helsingborgului, de la copii de 6 ani până la vârstinici au fost implicaţi în organizarea Cupei Davis. Fiecare şi-a primit un rol bine stabilit: de la împărţit pliante în incinta sălii de desfăşurare a partidelor, până la a conduce oamenii la locurile lor.

Printre ei şi Oana, o româncă de 29 de ani, din Baia Mare, care s-a mutat în Suedia în urmă cu şase ani. Nici nu ştia pe ce meleaguri va ajunge după ce l-a întâlnit pe Filip, care între timp a devenit şi soţul ei.

Mai citiţi:

România-Suedia, 1-1 după prima zi

Andrei Pavel: „Nimeni n-ar vrea să joace cu Soderling”

Tricolorii au avut o galerie de 50 de fani la meciul cu Suedia

Jucătorii români văd Danemarca de la geamul hotelului

Helsingborg, un oraş scump

Ne-am cunoscut mai demult. El lucra la Ambasada Suediei în România. Aşa am ajuns prin aceste părţi. Ştie şi el româneşte”, spune Oana, care de când este mutată în Helsingborg n-a avut parte de un eveniment mai mare în oraşul scandinav.

„A mai fost o dată în 2003 tot Cupa Davis, dar parcă acum e mai frumos. Poate pentru că sunt români”, adaugă conaţionala noastră.
Acum este profesoară de engleză-franceză la o şcoală particulară din ora, la clasele 5-8. „Nu ştiu până la urmă unde ne vom stabili, că ne place şi în România. Acum mergem cam de două ori pe an”, încheie Oana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite