Tenis: Cezar Creţu şi Dan Alexandru Tomescu s-au calificat în semifinalele turneului ITF de la Constanța

0
Publicat:

Tenismenii români Cezar Crețu și Dan Alexandru Tomescu s-au calificat, în semifinalele turneului ITF de la Constanța, Bright Trophy cu premii totale de 15.000 de dolari, scrie Agerpres.

Tenis FOTO: Pixabay
Tenis FOTO: Pixabay

Cezar Crețu, principalul favorit, l-a învins pe argentinianul Lorenzo Joaquin Rodriguez (N.7), cu 7-5, 6-0, în faza următoare se va întâlni cu italianul Pietro Marino (N.8), victorios și el în fața unui argentinian, Lautaro Agustin Falabella, cu 6-2, 6-4.

Dan Alexandru Tomescu, al șaselea favorit, a trecut de Ioan Alexandru Chiriță, venit din calificări, cu 6-3, 6-2, iar în semifinale îl va înfrunta pe argentinianul Juan Pablo Paz, cap de serie numărul cinci, care s-a confruntat cu italianul Gianmarco Ferrari.

Finala de dublu se va disputa între românii Vlad Andrei Dumitru/Ștefan Paloși și italienii Matteo de Vincentis/Elio Jose Ribeiro Lago (N.3). Dumitru și Paloși i-au învins în semifinale pe Dominic Ducariu din Germania și Dan Alexandru Tomescu, cu 0-6, 6-4, 10-5. Matteo De Vincentis/Elio Jose Ribeiro Lago au câştigat cu 2-6, 6-4, 10-6 în faţa duetului favorit, argentinienii Juan Pablo Paz/Lorenzo Joaquin Rodriguez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite