Tătăruşanu merge la Atena! Portarul s-a antrenat alături de colegii săi şi va face parte din lotul pentru Grecia - România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu va face parte din lotul pentru Grecia - România FOTO Răzvan Păsărică
Ciprian Tătăruşanu va face parte din lotul pentru Grecia - România FOTO Răzvan Păsărică

Accidentat în urmă cu doar câteva zile şi preconizat drept absent sigur, Ciprian Tătăruşanu se simte acum mai bine, astfel încât va face deplasarea alături de lotul convocat de Victor Piţurcă pentru turul meciului de baraj Grecia - România.

Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial: „Pe fondul unei îmbunătăţiri a stării sănătăţii sale, portarul Ciprian Anton Tătăruşanu s-a antrenat azi împreună cu echipa la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia.

Ciprian Tătăruşanu nu are nicio ofertă de prelungire a contractului cu Steaua  

În atare condiţii, selecţionerul Victor Piţurcă a decis să deplaseze la Atena, în perspectiva primei manşe a play-off-ului de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014 contra Greciei (15 noiembrie a.c., ora 21.45, stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu), un lot alcătuit din 24 de jucători, cei trei portari care se vor îmbarca în cursa charter ce va decola azi, la ora 17.30, de pe aeroportul "Henri Coandă", fiind Ciprian Anton Tătăruşanu, Bogdan Ionuţ Lobonţ şi Costel Fane Pantilimon. Silviu Lung jr. nu va mai face deplasarea“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite