Tătăruşanu, lăudat de un fost mare internaţional italian: „Este unul dintre cei mai buni portari din Serie A”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu, portarul Fiorentinei şi al echipei naţionale, ajuns la 30 de ani, este considerat a fi unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Serie A la ora actuală.

Fostul mare goalkeeper al lui Juventus Torino, Stefano Tacconi, cu sute de prezenţe în Serie A, s-a aflat în acest weekend la Iaşi. „Revin cu plăcere de fiecare dată la Iaşi, pentru că mi-am făcut mulţi prieteni aici. Este un oraş frumos şi mă simt bine aici. În plus, acum am avut ocazia de a mă revedea cu Nicolo Napoli, fostul meu coleg de la Juventus”, a spus Tacconi pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal. 

Marele portar al lui Juve l-a caracterizat pe portarul echipei naţionale a României, Ciprian Tătăruşanu: „Îl ştiu pe Tătăruşanu, apără meci de meci poarta Fiorentinei şi o face foarte bine. Dă siguranţă echipei. Este unul dintre cei mai buni portari din Serie A, dovadă că este titular la o echipă cu pretenţii din Italia. În opinia mea, la ora actuală cel mai bun portar al lumii rămâne Buffon”. Pentru Tacconi, Serie A este doar al patrulea campionat al lumii: „Cred că Spania, Anglia şi Germania sunt cele mai puternice campionate. În opinia mea, Serie A ar fi pe locul 4 în topul campionatelor din Europa”. Fosta mare glorie a fotbalului italian este de părere că „tricolorii” au şanse de calificare din grupă la EURO 2016, deşi pornesc cu şansa a doua: „Franţa este de departe favorită. Este echipa gazdă şi are prima şansă. România are şanse să meargă mai departe, chiar dacă este o grupă echilibrată, va fi interesantă lupta cu Elveţia şi Albania”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite