Târgu-Jiu: Condescu: „Am greşit când am schimbat antrenorii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele pandurilor spune că în cazul în care echipa va retrograda îşi va asuma întreaga responsabilitate. Marin Condescu se consideră vinovat de faptul că a dat prea mult credit antrenorilor.

„Pentru situaţia în care a ajuns echipa vinovatul numărul unu sunt eu. Pentru că am avut posibilitatea să nu fac multe din lucrurile care s-au făcut pentru a se ajunge aici. În cazul retrogradării toată responsabilitatea îmi revine mie pentru că aş fi putut să refuz toate lucrurile care s-au făcut greşit la această echipă şi nu am făcut-o. Îmi asum întreaga responsabilitate în cazul retrogradării!”, a spus azi preşedintele gorjenilor care îşi reproşează faptul că nu a dat afară jucători sau antrenori atunci când nu au fost rezultate: „Principala vină că echipa retrogradează este a mea şi toate cele ce s-au întâmplat duc la această concluzie. Eu sunt cauza principală a acestei situaţii pentru că puteam să dau afară jucători, puteam să dau afară antrenori dar nu am făcut-o pentru că nu am avut înţelepciunea necesară să iau astfel de decizii. Am dat prea mult credit antrenorilor şi ei au făcut transferuri şi au dat afară jucători care au crezut că sunt indezirabili şi de aceea s-a ajuns aici”.
Referitor la cei doi antrenori care au pregătit echipa în acest sezon, Condescu este de părere de asemenea că a greşit atunci când i-a ales: „Nu regret atât de mult aducerea lui Liviu Ciobotariu cât regret faptul că nu am găsit cea mai bună soluţie după plecarea lui. E clar că am greşit când am schimbat antrenorii”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite