Tadici, suspendare uriaşă după ce şi-a înjurat elevele: Va plăti şi o amendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tadici

Antrenorul de 69 de ani, care şi-a dedicat viaţa la nivel de club echipei din Zalău, a avut, din păcate, un derapaj. Ulteior, şi-a cerut scuze şi a încercat să explice motivele, însă Comisia de Disciplină n-a ţinut cont de ele.

Gheorghe Tadici a obţinut rezultate remarcabile în handbalul românesc, însă o „bilă neagră“ în dreptul său a fost mai mereu din cauza comportamentului său agresiv la adresa jucătoarelor. Iar la finalul lunii august, la un meci de Cupa României, HC Zalău - Rapid (26-24), fostul selecţioner a recidivat, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Aflat în război cu Tadici, preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, s-a folosit de acest prilej pentru a-l pedepsi pe rivalul său. Concret, Dedu a făcut o plângere împotriva lui Tadici, iar Comisia de Disciplină a tăiat în carne vie!

Potrivit verdictului anunţat, astăzi, tehnicianul a fost suspendat opt etape şi a primit şi o amendă de 1.000 de lei. 

Drept urmare, Tadici nu va mai sta pe bancă, în acest an, urmând să revină în etapa a 10-a, la data de 5 ianuarie 2022. 

După ce scandalul de la meciul cu Rapid a apărut în presă, Gheorghe Tadici a încercat să explice pentru ProSport de ce şi-a pierdut calmul şi a folosit un limbaj inadecvat la adresa jucătoarelor sale.

Ce a spus Gheorghe Tadici?

*Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în faţa echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greşelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet, am vorbit cu fetele şi mi-am cerut scuze.

*Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minţi şi am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greşelilor acestor fete la 10-9.

*Vreau să ştiţi că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

*Vă spun dumneavoastră cum le spun şi fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă şi nu ai înmormântare atunci când joci. Toţi trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanţă. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite