Surpriza din testamentul lui Pele. Cui i-ar putea reveni o parte din averea legendarului fotbalist

0
Publicat:

Viața tumultoasă pe care a dus-o legendarul fotbalist brazilian Pele continuă să surprindă, chiar și după moartea sa. Ar putea exista o răsturnare de situație în cazul testamentului său, în cazul în care un anumit zvon va fi confirmat în mod oficial.

Legendarul fotbalist argentinian, Pele FOTO Getty Images
Legendarul fotbalist argentinian, Pele FOTO Getty Images

Persoana posibil omisă din testamentul fotbalistului

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut sub numele de Pele, a murit pe 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani. De atunci și până acum, încă nu s-a făcut inventarul complet al averii agonisite de acesta, potrivit declarațiilor avocatului său. Așadar, valoarea totală a succesiunii nu este cunoscută.

La acest moment se știe însă că 30% din banii și bunurile sale îi vor reveni ultimei lui neveste, Marcia Cibele Aoki. Printre bunurile lăsate moştenire se numără şi casa din Guaruja în care locuiau cei doi, precum şi alte bunuri imobiliare şi o parte din marca Pele. Precizările au fost făcute, marți, de către avocatul Luiz Kignel, potrivit Hotnews.

Restul averii ar urma să se împartă, în mod egal, între cei șapte copii ai săi. Asta dacă nu cumva apare și cel de-al optulea.

El a indicat eventualitatea existenţei altei fiice, a cărei recunoaştere ar depinde de un test ADN care nu a fost făcut din cauza pandemiei și a stării de sănătate a lui Pele” , a spus Luiz Kignel, citat de News.ro.

Potrivit G1, un tribunal din Sao Paulo a decis în septembrie 2022 ca Pele să facă un test ADN. Acesta ar urma să se facă la unul dintre copiii recunoscuţi.

Viața tumultoasă a lui Pele

Dacă se va dovedi, de fapt, că Pele are opt, ci nu șapte copii, fostul sportiv va fi la egalitate cu un alt fotbalist legendar și anume Diego Maradona. De-a lungul vieții sale deloc liniștite, „Regele” Pele a fost căsătorit de trei ori.

Inițial, el a refuzat să o recunoască drept fiică pe Sandra Machado, născută în 1964 dintr-o relație cu o femeie de serviciu. După cinci ani de procese, instanțele i-au dat dreptate tinerei femei, în anul 1996. Ea a publicay o carte despre acest lucru, „The Girl the King Didn't Want”( Fata pe care regele nu a vrut-o) , înainte de a muri de cancer la sân în 2006, la vârsta de 42 de ani.

Cei doi nepoți ai săi i-au reproșat ulterior lui Pele că „i-a abandonat din punct de vedere intelectual, moral și material”.

Din prima căsătorie cu Rosemeri Cholbi, în 1966, s-au născut trei copii: două fete, Kely Cristina în 1967 și Jennifer în 1978, și un băiat, Edinho în 1970.

În această perioadă, Pele a avut și o fiică, Flavia, rezultat al unei relații extraconjugale în 1968 cu o jurnalistă, Lenita Kurtz. Spre deosebire de Sandra Machado, el a recunoscut-o în 2002.

Familia „oficială” s-a mutat la New York în 1975, după transferul lui Pele la Cosmos. Cei trei copii au rămas cu mama lor după ce părinții lor au divorțat la începutul anilor 1980.

Celibatar, Pelé s-a îndrăgostit de Xuxa, model de profesie. A devenit apoi o vedetă de televiziune în Brazilia, prezentând programe pentru tineret. Ulterior, a avut o relație cu un alt idol al țării, Ayrton Senna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite