Surpriză de proporţii la Paris: A fost eliminată şi finalista de anul trecut. Ce înseamnă rezultatul pentru ierarhia WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reeditare a finalei din 2018 nu mai e posibilă la Roland Garros, pentru că americanca în faţa căreia a câştigat Halep titlul tocmai a fost eliminată din competiţie, în sferturi.

Surprizele continuă la French Open 2019! Turneul a devenit un coşmar pentru favorite, iar astăzi i-a venit rândul lui Sloane Stephens să piardă de o manieră categorică.

Finalista de anul trecut a fost învinsă în minimum de seturi de Johanna Konta (26 WTA), scor 1-6, 4-6. Meciul a durat doar o oră şi 12 minute. Astfel, Konta a înregistrat cel mai bun rezultat de al ei de până acum la French Open. Britanica de 28 de ani are trei semifinale de Grand Slam în palmares: Australian Open 2016, Wimbledon 2017 şi French Open 2019.

Konta va juca pentru accederea în prima ei finală de Grand Slam cu învingătoarea duelului Vondrousova (38 WTA) – Martici (31 WTA).

De partea cealaltă, Stephens va pierde 870 de puncte în clasamentul WTA şi va cădea de pe 7 pe 9 în ierarhia care va fi publicată, luni, după French Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite