Suporterii echipei germane Eintracht Frankfurt, prăpăd pe străzi, înaintea meciului cu Napoli

0
Publicat:

Circa 600 de suporteri ai echipei germane Eintracht Frankfurt au făcut prăpăd înaintea meciului retur cu Napoli din ”optimile” Champions League, provocând haos pe străzi și distrugând tot ceea ce au întâlnit în cale. Aceștia nu aveau acces pe stadion.

Poliția italiană a trebuit să intervină în forță pentru a-i potoli pe ultrașii nemți cărora, prin ordinul strict al Prefecturii, li s-a interzis să asiste pe stadionul ”Diego Armando Maradona” la duelul cu liderul din Serie A.

Scenes in Naples are shocking. This ain’t what our sport is about pic.twitter.com/am4B2XTnIo

— Italian Football TV (@IFTVofficial) March 15, 2023

În drumul dinspre centru către Piazza del Gesù, susținătorii roș-negrilor au răsturnat tomberoanele cu gunoi, au spart vitrinele magazinelor și au dat foc și mai multor mașini, inclusiv uneia de poliție, arată GSP.

Probleme cu forțele de ordine au fost și seara trecută, când pentru a evita incidentele pe timpul nopții s-a decis ca hotelul să fie încuiat. Nici măcar angajații nu au avut voie să iasă afară.

Pentru meciul din această seară care începe la ora 22:00 se așteaptă mobilizări masive ale poliției în jurul arenei, care va fi luată cu asalt de ultrașii lui Eintracht, în ciuda interdicției puse de autorități. Există temeri că fanii germani vor primi sprijin de la cei ai Atalantei, cu care sunt înfrățiți! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite