Suporter român, înjunghiat de fanii belgieni: bărbatul a ajuns la spital. Detaliile unui incident sângeros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România – Belgia s-a încheiat cu scorul de 0-2 pe teren, însă, în tribunele arenei din Koln, duelul galeriilor a fost câștigat de fanii tricolorilor. Încă o dată! Așadar, dacă echipa noastră are doar 3 puncte după partidele cu Ucraina și Belgia, în schimb, fanii români au adunat maximum de puncte, fiind admirați de o lume întreagă.

Polițiștii au ajuns la locul incidentului și au blocat zona. FOTO: Facebook
Polițiștii au ajuns la locul incidentului și au blocat zona. FOTO: Facebook

UPDATE: Parchetul a confirmat duminică dimineață că a avut loc un incident care a implicat expunerea de arme în centrul localității Rijkevorsel. "Între două grupuri de persoane prezente a izbucnit o ceartă care a scăpat de sub control. O persoană de naționalitate română a suferit răni ușoare după ce a fost înjunghiată cu un cuțit", a explicat Kristof Aerts de la parchetul din Anvers.

"Cinci persoane au fost arestate în cartier, dar acestea urmează să fie interogate în cursul zilei. Am găsit un cuțit și un pistol de alarmă în apropierea incidentului. Cele cinci persoane arestate nu erau în posesia acestor arme noaptea trecută. Există încă multe incertitudini care necesită investigații suplimentare", se mai precizează în comunicat.

Din păcate, partida cu Belgia a fost urmată de un incident sângeros. Nu la Koln, ci tocmai în Belgia, în Rijkevorse, un orașel cu 11.000 de locuitori, după cum a notat gsp.ro, citând presa belgiană. La finalul partidei, o familie de români care ieșise să vadă meciul în oraș a fost atacată de huligani. În urma atacului, un suporter al tricolorilor, în vârsta de 22 de ani, a fost înjunghiat în picior și a ajuns la spital.

Incidentul s-a încheiat după sosirea polițiștilor la fața locului. Forțele de ordine au blocat zona, găsind acolo inclusiv un pistol, semn că episodul putea avea urmări și mai grave.

Clasament jpg

Reporterul „Adevărul“, Paul Cirican, un jurnalist cu peste două decenii de experiență, prezent la mai multe competiții majore de-a lungul anilor, va transmite din Germania. De acolo, va realiza reportaje și va urmări parcursul tricolorilor la turneul final.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Munchen), Belgia – Slovacia 0-1 (Frankfurt)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina 1-2 (Dusseldorf)

*22 iunie: Belgia – ROMÂNIA 2-0 (Koln)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova)

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB)

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj)  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite