„Sunt flămând!“ Lucian Bute visează să fie din nou campion mondial la box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute şi-a pierdut centura de campion mondial la box profesionist în 2012, după ce a fost învins de Carl Froch, dar nu a abandonat ideea de a redeveni ce a fost.

Bute a mai avut o dată şansa de a lupta cu centura pe masă, anul trecut, în noiembrie, dar a fost învins la puncte de englezul James De Gale. Pe 30 aprilie, românul care a împlinit de curând 36 de ani, se va bate cu suedezul Badou jack, într-o gală care va avea loc la Washinghton. 

"Şansa pentru un alt titlu mondial este uriaşă. Să boxez de două ori la rând pentru titlul mondial nu e uşor, dar mă face mândru. Când a sunat telefonul cu oferta de a boxa, am zis da fără să ezit. Nu am fost accidentat de foarte mult timp.Observ şi eu şi toată lumea poate vedea că sunt în formă, inclusiv partenerii mei de sparring. Sunt flămând după un nou titlu ca atunci când eram mai tânăr, 26-27 de ani Îl respect pe Badou Jack, dar vreau să-i iau centura. Adversarul meu a participat la Jocurile Olimpice şi a demonstrat că face parte din elita boxului, învingându-i pe Anthony Dirrell şi George Groves", a declarat Lucian Bute într-o conferinţă de presă, desfăşurată la Montreal.

Badou Jack are 32 de ani şi 20 de victorii la profesionişti, dar şi o înfrângere

Lucian Bute are 36 de ani şi 32 de victorii, dar şi 3 înfrângeri la profesionişti.

Bute a fost campion mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, între 2007 şi 2012.

mayweather
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite