Sud-coreenii fac cunoștință cu Dan Petrescu: Cum a fost descris românul așteptat în Asia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu (55 de ani) s-a obișnuit să încheie sezonul purtat pe brațe, cu trofeul de campion al Superligii în mână. Din păcate, anul acesta, el a „reușit“ să-și facă imaginea praf! Nu pentru că a ratat titlul – în sport nu poate exista mereu același învingător -, ci pentru că a avut un comportament sub orice critică, apogeul fiind atins, duminică seară, cu aceste imagini dezgustătoare care au sosit de la Cluj.

Dan Petrescu, Sportpictures jpg

Acest derapaj pare că a fost picătura care a umplut paharul răbdării șefilor CFR-ului. Care, deocamdată, neagă iminenta plecare a antrenorului, în condițiile în care echipa mai are de jucat un meci capital, de care depinde participarea ei în viitorul sezon al cupelor europene. Informația potrivit căreia „Super Dan“ e cu bagajele făcute a apărut însă deja, după cum Adevărul a scris aici. Și, potrivit Spotmedia, inclusiv presa sud-coreeană a confirmat instalarea lui Petrescu, la Jeonbuk Motors.

În articolul publicat de Sports Donga, sursa citată l-a prezentat pe tehnicianul român drept un „salvator“, care va avea rolul de a „resuscita“ Jeonbuk Motors, care se zbate în mediocritate, în actuala stagiune, fiind pe locul 7 din 12 în K-League, după 15 etape.

Ce au scris sud-coreenii despre Dan Petrescu?

*Jeonbuk l-a numit pe Dan Petrescu antrenor. Jeonbuk a făcut o mulțime de transferuri în iarnă, însă a căzut în partea inferioară a clasamentului. Petrescu, care are rolul de salvator, e așteptat să resusciteze echipa.

*Conducerea consideră că el e persoana potrivită pentru ca Jeonbuk să facă pasul înainte, având în vedere că n-are pauze în carieră, a fost extraordinar atât ca fotbalist, cât și ca antrenor, iar experiența sa în Asia e una bogată.

*O altă veste bună e că Petrescu a cucerit numeroase trofee în România, Rusia și China, iar clubul e gata să-și susțină noul antrenor prin întăriri semnificative.

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajul pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova, joi, ora 20.30

Se dispută într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile Conference League.

Barajele de menținere / promovare

FC Argeș – Dinamo (1-6 în tur) sâmbătă, ora 21.00

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite