Dan Petrescu a devenit paranoic: Ilie Dumitrescu, relatare bulversantă la Digi Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din păcate, pe lângă faptul că înjură ca la ușa cortului, Dan Petrescu a devenit și paranoic, convins că toată lumea are ceva cu el sau că există un complot universal împotriva sa. Din acest motiv, au început să fie afectate și relațiile sale cu componenții Generației de Aur, alături de care a scris istorie la echipa națională.

Ilie Dumitrescu, analist Digi Sport
Ilie Dumitrescu, analist Digi Sport

Duminică seară, a fost episodul cu Hagi și Gică Popescu după meciul CFR Cluj – Farul (1-2). Acesta a fost precedat însă de „ruptura“ relației sale cu Ilie Dumitrescu! Analistul Digi Sport a povestit, luni seară, cum a încheiat orice legătură cu antrenorul CFR-ului, în urma unui simplu telefon.

L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul: <<Ce, vrei informații să spui la Digi acolo?>>. Zic: <<Da, eu, de 12 ani, zi de zi, numai cu informații mă ocup, eu sunt șeful redacției la știri și mă ocup cu toate breaking news-urile>>. Mă rog, și atunci am spus: <<Bine, dacă tu crezi că te-am sunat... Eu te-am sunat să văd ce faci, cum ești>>. Nu l-am sunat să-mi dea vreo informație. Eu, când îl sun pe Hagi sau pe Mutu, nu-i sun să-mi spună ceva. Nu sunt ăla care trebuie să aducă informațiile aici, la Digi. Eu sunt analist. Nu știu la ce s-a gândit el (n.r. – Dan Petrescu). L-am sunat după meciul cu Randers (n.r. – pierdut în noiembrie 2021 de CFR, în grupele Conference League), trecea printr-un moment mai puțin bun. Eu văzusem meciul, îl analizasem și voiam să discutăm, să-i spun ce am văzut, dar pe probleme tehnice. Era supărat. Și mi-a zis: <<Tu știi că nu vorbesc cu nimeni după meci?>>. Zic: <<N-am știut asta>>. Atunci, i-am mai spus: <<Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu și la revedere, gata>>. Asta a fost tot, nimic grav“, a povestit Ilie Dumitrescu.

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajul pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova, mâine, ora 20.30

Se dispută într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile Conference League.

Barajele de menținere / promovare

FC Argeș - Dinamo (1-6 în tur) sâmbătă, ora 21.00

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite