Steaua rămâne pe un butoi cu pulbere: ce se va întâmpla cu jucătorii care n-au semnat prelungirea contractelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gâlcă a intrat în conflict cu Becali din cauza lui Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă, iar lituanianul l-a pus şi el la zid pe latifundiar. Acesta a reacţionat şi a transmis un mesaj prin intermediul preşedintelui de imagine, Helmuth Duckadam.

Gigi Becali a „reuşit“ să destabilizeze echipa şi din închisoare, iar situaţia tensionată care există în cadrul lotului e departe de a fi rezolvată.

Helmuth Duckadam a povestit la Digi Sport că Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă, adică fotbaliştii cărora le expiră contractele în vară, vor rămâne excluşi din lot, după ce n-au jucat nici cu Rapid, în prima etapă din retur.

Ce a spus?

„Nu poţi să foloseşti titulari jucători care din vară îţi pleacă, pentru că îţi pleacă toţi gratis. Orice echipă îşi face nişte calcule. Fotbalul rămâne o afacere. De câte ori antrenorii n-au făcut pe plac patronului? Jucătorii trebuie să spună foarte clar ce au de gând. Impresarii şi jucătorii au tergiversat, au tras de timp, că mai vedem la vară. Jucătorii trebuiau să se aştepte la aceste repercursiuni“, a spus fostul portar.

Duckadam a explicat cum de Steaua a ajuns în situaţia de a pierde, gratis, trei titulari: „Arlauskis n-a vrut să semneze mai mult de un an. Iar Prepeliţă a prins aripi după plecarea lui Bourceanu şi Pintilii, nu puteam să-i facem o ofertă acum doi ani, când îi aveam pe Bourceanu şi pe Pintilii“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite