Steaua rămâne fără căpitan. Bourceanu va părăsi cantonamentul joi şi va pleca în Turcia, să semneze cu Trabzonspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bourceanu e la un pas distanţă de un transfer în fotbalul turc. Căpitanul roş-albaştrilor va părăsi cantonamentul din Spania, de la Marbella, cu destinaţia Istanbul, având ca scop semnarea contractului cu viitoare sa formaţie, Trabzonspor.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf va disputa amicalul de joi, cu IFK Göteborg, fără purtătorul de drept al banderelei de căpitan. Alexandru Bourceanu va părăsi baza de pregătire şi va pleca în „ţara semilunei“, fiind de aşteptat ca până vineri să semneze cu Trabzonspor. 

Astfel, antrenamentul efectuat joi dimineaţă sub comanda tehnicianului din Ghencea s-ar putea să fie ultimul pentru mijlocaşul stelist. Transferul va aduce în conturile conducerii roş-albastre aproximativ 1,6 milioane de euro, lucru comentat de impresarul jucătorului: „Eu şi Alex am vrut să ajutăm Steaua şi să aducem câţi mai mulţi bani în club. Aşteptăm o hârtie de accdept şi va veni la Istanbul, să semnăm actele“.

Mutarea a fost confirmată de unul dintre oficialii Stelei, care a declarat pentru DigiSport: „Noi suntem destul de aproape de a ne înţelege cu clubul, dar contează şi poziţia lui, a agentului său. N-am crezut că un club poate să achite o sumă atât de mare pentru un jucător aflat la final de contract. Nu m-ar deranja să rămână la echipă până la finalul înţelegerii, dar suma oferită este foarte mare. Dacă era alta, nu o luam în calcul“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua, fără căpitan? Conducerea clubului aproape a finalizat negocierile pentru transferul lui Bourceanu

Steaua - Dinamo Kiev: 0-0. Roş-albaştrii au bifat cel de-al şaselea meci fără victorie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite