Steaua, fără căpitan? Conducerea clubului aproape a finalizat negocierile pentru transferul lui Bourceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără victorie în cele şase amicale disputate în pauza competiţională de iarnă şi cu suspiciuni planând asupra formei campioanei României, Steaua ar putea avea, totuşi, o veste bună. Nu pentru echipă, ci pentru conducere: Alexandru Bourceanu e aproape de un transfer în primul eşalon turc.

Intrat în ultima jumătate de an de contract cu Steaua, purtătorul banderolei de căpitan din Ghencea este aşteptat să se transfere în curând. Potrivit „Prosport“, conducerea clubului s-a înţeles deja cu oficialii lui Trabzonspor, singurele detalii rămase până la definitivarea mutăriii fiind achitarea a 1,6 milioane de euro, echilvantul sumei de transfer şi stabilirea salariului pentru jucător.

Mijlocaşul a ajuns în cel de-al doilea cantonament, din Marbella, abia marţi şi, potrivit ultimelor informaţii, va părăsi baza de pregătire în scurt timp, cu destinaţia Turcia. Pe lângă echipa din „ţara semilunei“, Bourceanu s-a mai aflat şi pe lista de interes a Fiorentinei.
Trabzonspor s-a înfiinţat în anul 1967 şi are în palmares şase titluri de campioană, opt Cupe şi tot atâtea Supercupe ale Turciei. Dacă va ajunge la echipă, Bourceanu va evolua alături de portarul Onur Kıvrak şi mijlocaşii Olcan Adın, Adrian Mierzejewski (Polonia) şi Gustavo Colman (Argentina), adică cei mai buni fotbalişti ai formaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua - Dinamo Kiev: 0-0. Roş-albaştrii au bifat cel de-al şaselea meci fără victorie

ANALIZĂ "Adevărul" a radiografiat mijlocaşii din Liga I. Bourceanu e neobosit, Antal are mare poftă de gol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite