Steaua e la ani-lumină de Liga Campionilor, iar Rădoi a răbufnit: ce mesaj i-a transmis lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana a pierdut primul trofeu pus în joc în noua stagiune la capătul unei partide în care, dincolo de rezultatul final, a atras atenţia jocul extrem de slab practicat de bucureşteni.

Steaua a avut o ocazie şi jumătate în 90 de minute cu ASA Târgu-Mureş, o echipă în criză, care a rămas fără Dan Petrescu după partida de miercuri şi l-a numit pe înlocuitorul acestuia cu câteva ore înainte de Supercupa României.

Eşecul de la Constanţa vine după ce Steaua n-a impresionat nici în amicalele din această vară, primind gol în fiecare meci, mai puţin în cel cu amatorii de la Zărneşti. Mirel Rădoi tocmai a debutat oficial în meseria de antrenor, însă şi el a simţit că, dacă nu se va întări, Steaua va avea şanse foarte mici de a intra în grupele Ligii Campionilor, principalul obiectiv în această vară.

Ce a spus?

„Cred că Liga e cea mai importantă. Într-adevăr, pentru Liga Campionilor mai avem nevoie de jucători. Cred că va trebui să lucrăm la mentalitatea fotbaliştilor“, a spus tehnicianul de 34 de ani după pierderea Supercupei.

El a făcut şi o analiză a jocului cu ASA Târgu-Mureş, comentând partida la sport.ro: „ASA a trecut printr-o perioadă dificilă şi cred că a venit mai motivată. Eu şi stafful meu suntem vinovaţi pentru această înfrângere. Azi, n-am jucat ce am dorit. Am avut o posesie şi o circulaţie a balonului foarte lentă. Jucătorii n-au nici o vină, eu şi stafful meu suntem singurii vinovaţi. Ne pare foarte rău pentru fanii care au venit pînă aici. Am suferit în această seară. Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat. Poate că miza acestei partide i-a copleşit pe jucători. Încerc să găsesc o scuză“.

Felicitări celor de la Târgu-Mureş pentru că au ştiut să fie mai motivaţi ca noi. Mirel Rădoi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite