Steaua e gata de lupta cu Copenhaga. Roş-albaştrii vor bate recordul de asistenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua, la antrenamentul înaintea meciului cu cei de la Copenhaga. FOTO Mediafax
Steaua, la antrenamentul înaintea meciului cu cei de la Copenhaga. FOTO Mediafax

Steaua Bucureşti o va întâlni pe FC Copenhaga joi seară, pe teren propriu, într-un meci al Grupei E din Europa League.

Meciul dintre Steaua şi Copenhaga aduce schimbări în echipa roş-albaştrilor, astfel încât, Laurenţiu Reghecampf efectuează câteva modificări de joc. Primul 11 va fi privat de Georgievski, Latovlevici şi Rusescu, antrenorul din Ghencea alternând stilurile de joc între Liga I şi Europa League.

În locul lor vor evolua, probabil, Gabi Matei şi Pârvulescu. Conform aşteptărilor, tehnicianul va adopta o strategie asemănătoare meciului cu Stuttgart, menajându-i pe Tănase şi Latovlevici şi folosindu-l pe Filip pentru o repriză. 

Alexandru Chipciu va fi odihnit pentru faptul că a evoluat în toate partidele disputate de Steaua, atât în Liga I, cât şi în meciurile europene, iar Adrian Popa îi va lua locul. Ideea de a menaja anumiţi jucători are legătură cu meciul de duminică, împotriva lui CFR Cluj, între cele două partide fiind o diferenţă de doar 68 de ore.

Steaua nu e la prima confruntare europeană contra echipelor din Danemarca. Roş-albaştrii au mai evoluat împotriva lui Aarhus (1992-1993) şi Velje (1855-1856), câştigând ambele lupte.

Microbiştii care şi-au achiziţionat online bilete la meciul dintre Steaua şi Copenhaga au întâmpinat probleme cu livrarea tichetelor. Ca atare, firma de curierat nu şi-a putut îndeplini sarcinile şi cei care au comandat bilete au fost nevoiţi să le ridice personal de la o casă deschisă special la Naţional Arena, în dreptul intrării dinspre Maior Coravu.

Pe de altă parte, oficialii stelişti se vor bucura de un nou record de asistenţă pe Naţional Arena, iubitorii fotbalului înghesuindu-se la casele de bilete cu câteva zile înainte de partida din grupele europene. Singurele tichete care nu au avut succes au fost cele din sectorul VIP, cu preţuri cuprinse între 300 şi 500 de lei. 

Suportul publicului este unul dintre atuurile pe care mizează clubul din Ghencea, roş-albaştrii sperând să doboare numărul record al spectatorilor de pe Naţional Arena, deţinut de finala Europa League (Atletico Madrid şi Athletic Bilbao), cu 52.347 de persoane. Înainte de acesta, supremaţia era deţinută de Steaua, care conducea datorită meciului cu AEK Larnaca din decembrie 2011, datorită prezenţei a 50.051 de spectatori. 

Echipa probabilă

Tătăruşanu - G. Matei, Szukala, Chiricheş, Pîrvulescu - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Prepeliţă, Tănase - Rocha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite