Steaua are datorii pentru Eugen Baciu, la FCM Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Eugen Baciu este ultimul subiect de controverse la Steaua
Mediafax | Eugen Baciu este ultimul subiect de controverse la Steaua

Steaua nu și-a respectat partea de înțelegere față de FCM Bacău, astfel încât clubul stelist trebuie să plătească băcăuanilor aproximativ 800.000 de euro.

Conducerea Stelei a dispus de un buget de modest pentru campania de transferuri, dar noua decizie Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) schimbă socotelile acesteia.

În urmă cu un an, gruparea băcăuană a deschis în proces după ce clubul stelist a evitat să-și respecte partea de înțelegere, și, în cele din urma, TAS i-a dat câștig de cauză.

TAS a decis că Steaua datorează clubului FCM Bacău suma de 800.000 de euro plus penalități de 40.000 de euro. În urmă cu opt ani, când Eugen Baciu a fost transferat în Ghencea, clubul s-a angajat ca, în eventualitatea unui transfer al jucătorului în străinătate, să achite băcăuanilor 400.000 de euro. Totodată, Steaua trebuia să plătească 800.000 de euro în cazul în care ar fi încetat colaborarea cu fundașul central din orice alt motiv, lucru care s-a și întâmplat, parțial.  Eugen Baciu s-a întors la FCM Bacău, unde e voluat în primul tur al sezonului trecut.

În cazul în care Steaua nu plătește datoria către FCM Bacău, va fi penalizată cu câte trei puncte pe etapă și va fi nevoită să plătească și penalități.

Conducerea Stelei va face o plângere împotriva celor de la TAS, intentând un proces în civil.

2004 este anul în care Eugen Baciu a fost transferat la Steaua, contra sumei de 100 de mii de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite