Stanciu încântă în China: Gol superb în al doilea meci la Wuhan Three Lions VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Stanciu a ajuns în China de la Slavia Praga şi primeşte un salariu excelent
Nicolae Stanciu a ajuns în China de la Slavia Praga şi primeşte un salariu excelent

Nicolae Stanciu (29 de ani) a fost captiv în China, mai bine de trei luni, devenind victima unor restricţii aberante, în numele salvării de la COVID. Acum, într-un final, când nu se mai strigă „Stăm acasă, salvăm vieţi“, nici măcar în China, mijlocaşul român impresionează pe terenul de fotbal.

UPDATE - Wuhan Three Lions a făcut furori şi în a doua etapă a campionatului, 6-0 cu Guangzhou. După golul din minutul 11, Nicolae Stanciu şi-a mai trecut o reuşită în cont şi în partea secundă, tot din lovitură liberă, în minutul 76. Românul a fost integralist.

---------------------

Nicolae Stanciu a pierdut echipa naţională din cauza dictaturii din China, o situaţie înfiorătoare despre care Adevărul a scris aici. Ce-i drept, această pierdere a putut fi digerată mai uşor de Stanciu, având în vedere salariul pe care îl încasează la Wuhan Three Lions, de 2,5 milioane de euro pe sezon!

Acum, după mai multe luni în care a stat degeaba în lockdown-ul din China, aşteptând startul campionatului, amânat de mai multe ori, Stanciu a revenit pe teren. Şi deja bifează a doua etapă cu Wuhan Three Lions. În prima, echipa a câştigat cu 4-0 în faţa celor de la Hebei FC. Stanciu a fost integralist.

Astăzi, în a doua rundă, cu Stanciu printre titulari, Wuhan Three Lions a început în forţă confruntarea cu Guanghzou. La pauză, a fost 2-0 pentru Wuhan, iar deschiderea scorului a venit, în minutul 11, după o lovitură liberă executată superb de Nicolae Stanciu:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite