Spectacol total la Milano: Juventus câştigă derby d’Italia cu Inter şi făce încă un pas către un nou titu în Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juventus se detaşează în fruntea clasamentului din Seria A FOTO The Independent
Juventus se detaşează în fruntea clasamentului din Seria A FOTO The Independent

Cu Cristi Chivu integralist, Inter Milano nu a putu stăvili forţa ofensivă a lui Juventus Torino, care a câştigat cu scorul de 2-1 pe San Siro în derby-ul etapei a 30-a din  Serie A. Într-un alt meci al aceleiaşi runde, echipa românului Radu Ştefan, Lazio, a câştigat disputa de pe teren propriu cu Catania.

Suporterii prezenţi pe legendara arenă a lui Inter au avut parte de un meci încântător contra liderului Juventus în Serie A. Chivu şi colegii săi au fost învinşi categoric de campioana Italiei cu scorul de 2-1. Graţie acestui succes, Juventus se distanţează în clasament şi are şanse din ce în ce mai mici să rateze un nou titlu de campioană. „Bătrâna doamnă” a acumulat 68 de puncte din 30 de meciuri, fiind la 12 puncte distanţă de Napoli, care are, însă, un meci mai puţin.

Inter – Juventus 1-2

Au marcat: Palacio 54 / Quagliarella 3, Matri 60.

Într-un alt meci al etapei cu numărul 30, Lazio, cu Radu Ştefan integralist, a obţinut o victorie la limită pe teren propriu contra Cataniei, scor 2-1. Oaspeţii au deschis scorul la Roma, dar Lazio a întors rezultatul în două minute şi a obţinut trei puncte importante în lupta pentru Europa League.

Lazio – Catania 2-1

Au marcat Legrottaglie 79 (a), Candreva 81 (p) / Izco 50.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite