Specialiştii spun lucrurilor pe nume! Care e adevărata valoare a Simonei Halep, cea mai bună tenismenă a noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simona halep foto ap

Simona Halep pare să fi ieşit din pasa proastă pe care a traversat-o la începutul anului, dar e departe de pretenţiile unei mari campioane.

Chiar dacă jocul ei a crescut valoric, iar sfertul de finală de la Indian Wells reprezintă cea mai bună performanţă din acest an, specialiştii nu o văd pe româncă într-o lumină perfectă. 

"Halep nu e atât de pregătită cum cred unii pentru a face următorul pas important în carieră, acela de a câştiga un turneu de Grand Şlem. Românca de 1,67 m primeşte susţinere de pe toate fronturile, de la comentatori şi antrenori, până la jucători legendari şi fani. Acum două săptămâni Andre Agassi şi Steffi Graf au ajutat-o cu o discuţie menită să-i ridice moralul. Dar deocamdată lupta ei pentru a dezvolta o mentalitate de campion continuă. Nu a jucat un tenis inspirat şi de asta ai nevoie pentru a învinge o Serena Williams în formă", a punctat Peter Bodo, unul dintre specialiştii de la ESPN.

Simona Halep a jucat o singură finală de Grand Slem, în 2014, la Roland Garros, pe care a pierdut-o în faţa Mariei Şarapova.

Săptămâna viitoare, Simona Halep va juca în turneul de la Miami, care e de aceeaşi anvergură cu cel de la Indian Wells. Ea rămâne momentan pe locul 5 în lume, deoarece niciuna dintre urmăritoare nu a reuşit rezultate care să schimbe ierarhia în defavoarea jucătoarei noastre. Simona are însă de apărat la Miami 390 de puncte, aşa că are nevoie de o clasare cât mai bună.

Adversare dificile pentru Halep la turneul de la Miami. Vezi AICI cu cine se poate întâlni românca

FOTO Vizită - surpriză! Simona Halep a ieşit la masă cu un miliardar la Miami

A minţit cu sânge rece! Vezi AICI cine a dat-o de gol pe Maria Şarapova în scandalul de dopaj

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite