Cea mai tare imagine a meciului dintre Halep şi Serena Williams. Ce au făcut Simona şi antrenorul ei, Darren Cahill, clişeu care a făcut înconjurul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu a rezistat decât 70 de minute în faţa Serenei Williams, care a învins-o în două seturi cu 6-4, 6-3.

Superioritatea americancei a fost evidentă şi oricât s-a străduit Simona, ea n-a avut nicio şansă în faţa Serenei, care rămâne liderul mondial de care deocamdată nimeni nu se poate apropia. Ca şi în meciurile precedente, Halep a cerut intervenţia antrenorului ei, Darren Cahill, acesta coborând din tribună de două ori pentru a discuta cu ea. 

Prima dată australianul i-a spus Simonei să trimită cât mai mul mingea în diagonală şi i-a cerut să muncească mult la fiecare punct, să fie pregătită să alerge. Halep a încercat să pună în aplicare aceste sfaturi şi atunci când a putut rezultatele s-au văzut, dar cum nu juca singură, ci împotriva celei mai puternice jucătoare din lume, n-a fost de ajuns.

Ea şi antrenorul ei au reacţionat inedit atunci când acesta a fost chemat din nou pe teren. Conştienţi parcă de faptul că orice ar spune sau ar face, n-au nicio şansă în faţa Serenei, Simona şi Darren au izbucnit în râs, fapt care la început i-a şocat pe cei prezenţi. Imaginile, foto şi video, cu ei râzând într-un moment delicat al meciului, au ajuns rapid pe reţelele de socializare, strângând o mulţime de like-uri. După câteva clipe în care au râs pe înfundate, Darren i-a spus Simonei: "Hai, zi ceva!", iar jucătoarea noastră a bălmăjit nemulţumiri în privinţa modului în care lovea mingea. Apoi, Cahill i-a dat alte câteva sfaturi, dar fără mare succes. Întrebată la conferinţa de presă despre acest moment, Halep a spus: "Am stat patru săptămâni departe de el şi sincer nu prea înţelegeam ce spune. Noroc că apoi a vorbit mai rar"

FOTO Cum a susţinut-o Smiley pe Simona Halep în meciul cu Serena Williams şi ce mesaj i-a transmis

"Le cer scuze românilor" Vezi AICI ce adeclarat Serena Williams după ce a trecut de Simona Halep

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului dintre Simona Halep şi Serena Williams şi o lovitură superbă a jucătoarei noastre

"Este ok pentru mine!" Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Indian Wells 

CTP, după meciul Simonei Halep. "Am închis ochii ca să nu văd execuţia publică anunţată de Serena cu securea sus"

Ajutată de rivale. Simona Halep rămâne în Top 5 mondial. O schimbare importantă se face la vârful ierarhiei

halep

Vezi imaginile în care cei doi râd la minutul 1.10 

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite