Sorin Cârţu a demisionat de la CSU Craiova: " Nu pot sta în casa cuiva care nu mă doreşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu nu mai este antrenor la CSUniversitatea Craiova, echipă care va fi condusă în continuare doar de Emil Săndoi.

El s-a despărţit de club la propunerea lui. "Simţeam că nu mai e chimia aia care trebuie. Eu sunt un altfel de antrenor, îmi place să am satisfacţie, iar atunci când nu o mai ai, e greu să faci faţă. Era un disconfort din partea ambelor părţi. Eu nu pot să stau în casa cuiva, dacă omului nu-i convine. Finanţatorul e cel mai important într-o echipă, iar dacă el nu e pe aceeaşi lungime de undă cu antrenorul, nu poţi să mergi aşa mai departe. Unul trebuie să renunţe şi am făcut-o eu, cum era normal.", a spus Sorin Cârţu, la postul de radio Sport Total FM.

Campania de transferuri este una dintre principalele lucruri pe care Sorin Cârţu le impută conducerii: "Noi am demonstrat că avem calitate, nu? Păi, dă-ne credit, nu? Dacă eu îl vreau pe Boldrin, pe Hamroun etc, care se încadrau în politica noastră financiară, iar tu vii cu alţii, la insistenţele celor care sunt aciuaţi pe lângă echipa, nu e bine.  Eu demult timp am vrut să fac pasul ăsta, dar Emil Săndoi m-a tot rugat să nu renunţ şi am tot acceptat să merg mai departe. Şi el e foarte dezamăgit şi nu ştiu ce să vă pun mai mult de atât. Îl rog să nu ia o decizie pe care să o regrete, să nu fie solidar cu mine şi să rămână mai departe. El poate să ducă mai mult, eu sunt mai uzat la vârsta mea ", a mai spus Sorin Cârţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite