Au fumat pipa păcii. Boroi: “Am reluat discuţiile privind o colaborare dintre Clubul Sportiv al Armatei şi FC Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei
George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei

După câteva luni de război, Gigi Becali şi generalii din MApN par să fi ajuns în sfârşit la un numitor comun. Reprezentanţi ai CSA Steaua şi ai FC Steaua s-au întâlnit, miercuri, şi au reluat discuţiile cu privire la o viitoare colaborare între cele două grupări.

"Miercuri, 9 septembrie, la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a avut loc o întâlnire între reprezentanţii CSA Steaua şi reprezentanţii SC FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la iniţiativa preşedintelui CSA Steaua, George Boroi, ca urmare a poziţiilor echilibrate şi disponibilităţii exprimate public de preşedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală. În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuţiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii şi revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea. Cele două părţi au convenit că viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi cu Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 3 decembrie 2014. În perioada imediat următoare vor fi stabiliţi termenii concreţi ai colaborării", se arată într-un comunicat remis de CSA Steaua.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Ministerului Apărării a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. În urma acestui conflict, contractul dintre FC Steaua şi CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Ghencea nu a mai fost prelungit după expirarea ultimei înţelegeri, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite