Sorana, start entuziasmant la Indian Wells: Cîrstea e în turul III şi dă de o jucătoare uriaşă, de Top 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Dintre cele patru românce aflate pe tabloul principal la „BNP Paribas Open 2021“, una, Gabriela Ruse (92 WTA), a părăsit deja competiţia, însă trei îşi continuă parcursul în California.

Din postura de cap serie la Indian Wells, Sorana Cîrstea (40 WTA) a avut şansa de a se odihni în primul tur, debutând în competiţie în runda a doua, într-o confruntare cu japoneza Misaki Doi (30 de ani, 109 WTA). Iar partida a fost una controlată, cap coadă, de sportiva din România.

Cîrstea s-a dus la 4-1 în primul set pe care l-a luat, scor 6-2, după 32 de minute. Actul secund a început mai bine pentru Misaki Doi, care a condus cu 3-1. De aici însă, a început revenirea Soranei, care a luat cinci game-uri la rând pentru a câştiga cu 6-2, 6-3. Meciul a durat 65 de minute.

Pentru calificarea în turul III, Cîrstea va primi un cec de 51.895 de dolari şi va urca un loc în ierarhia virtuală, actualizată în timp real. 

În următoarea fază, Cîrstea se va duela cu Elina Svitolina (Ucraina, 27 de ani, 7 WTA). Cele două s-au întâlnit de două ori până acum, ambele partide fiind câştigate de Svitolina pe zgură. 

La Indian Wells, Simona Halep (17 WTA) urmează să joace în turul II cu Marta Kostyuk (59 WTA), în timp ce Irina Begu (61 WTA) o va întâlni pe Jil Teichmann (39 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite