Sorana, „pe tobogan“: Cîrstea a ajuns într-o situație apăsătoare, fix când revine Halep ANALIZĂ

0
Publicat:

Cazul Halep a declanșat o adevărată nebunie în România și, în mijlocul acestui tsunami informațional, multe alte știri din tenis au trecut în plan secund.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Printre ele, eliminarea Soranei Cîrstea (împlinește 34 de ani pe 7 aprilie) în turul I de la Indian Wells. Aici, „Sori“ a cedat în fața lui Sloane Stephens (SUA, 41 WTA), scor 0-6, 5-7. A fost un rezultat groaznic pentru Cîrstea. Pentru că ea avea de apărat 215 puncte în California pentru atingerea sferturilor în 2023. Firește, după contraperformanța din 2024, a și venit decontul pentru sportiva născută la Târgoviște. În clasamentul publicat ieri, Cîrstea a înregistrat deja o cădere de două locuri, de pe 22 pe 24. Din păcate, în ierarhia live, actualizată în timp real, situația e și mai gravă!

Aici, Sorana a rămas și fără punctele acumulate anul trecut, la Miami Open: 390 pentru atingerea semifinalelor. Drept urmare, în clasamentul live, „Sori“ a coborât de pe 24 pe 28, cu 1.638 de puncte. Și cum în spatele ei sunt niște urmăritoare care stau la pândă – diferența față de locul 40 WTA e de doar 286 de puncte! – Cîrstea riscă o adevărată prăbușire, dacă va înregistra încă un eșec prematur la Miami Open! Aici, Sorana, cap de serie, va debuta în turul II, urmând să întâlnească învingătoarea meciului Kerber (342 WTA) – Stephens (41 WTA). Așadar, e posibilă o revedere cu americanca în fața căreia a cedat, acum câteva zile, la Indian Wells!

Pe lângă Halep și Cîrstea, România mai are două jucătoare pe tabloul de la Miami Open. Iată ce meciuri vor avea ele în runda inaugurală:

*Jaqueline Cristian (82 WTA) – Diane Parry (54 WTA)

*Ana Bogdan (66 WTA) – Katerina Siniakova (42 WTA)

Digi Sport transmite turneul Miami Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite