Sorana, în extaz după un meci de povestit nepoților: cum a catalogat victoria cu Vondrousova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea face la Dubai Tennis Championships 2024 cel mai bun turneu din acest sezon! Iar ce a reușit, joi, în confruntarea cu Marketa Vondrousova (Cehia, 24 de ani, 8 WTA) confirmă că „Sori“ e pe drumul cel bun, înaintea lunii martie, când se va afla sub o presiune infernală, după cum Adevărul a explicat aici.

Sorana Cîrstea ocupă locul 21 în lume în ierarhia live, actualizată în timp real
Sorana Cîrstea ocupă locul 21 în lume în ierarhia live, actualizată în timp real

Imediat după partida electrizantă cu Vondrousova – Adevărul v-a oferit filmul întreg al meciului aici – Sorana a vorbit la Digi Sport, postul care transmite întrecerea din Emirate. Site-ul digisport.ro a preluat declarațiile lui Cîrstea, în extaz după un meci de povestit nepoților.

Ce a spus Sorana Cîrstea?

*Cred că e cea mai mare revenire din cariera mea. La 1-5 în setul doi, nici nu mă gândeam că voi câștiga, doar mă gândeam să lungesc punctele, dar, cumva, am reușit să obțin această victorie. Nici nu știu cum.

*Sunt mândră de longevitatea mea din circuit. Îmi place să joc tenis, îmi place să simt acea adrenalină și să-i răsplătesc pe cei din tribună cu jocul meu. Știu că au fost și mulți români în tribune, le mulțumesc tuturor.

*Cred că la acest nivel suntem foarte apropiate una de cealaltă ca valoare. Mă bucur că sunt încă în turneu și voi lupta mâine (n.r. – vineri) pentru șansa mea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite