Sorana Cîrstea, apariție surprinzătoare înainte de Australian Open. Unde a mers sportiva româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea debutului în turneul de Grand Slam de la Australian Open (16 – 29 ianuarie), Sorana Cîrstea (32 de ani) , a fost la spectacol, ea urmărind celebrul musical „Fantoma de la Operă”.

Sorana Cirstea se pregătește de debutul la Australian Open. Foto Neal Trousdale
Sorana Cirstea se pregătește de debutul la Australian Open. Foto Neal Trousdale

Sorana Cîrstea s-a fotografiat la intrarea în sala de spectacol, lângă statuia care înfățișează „Fantoma de la Operă!”, apoi a declarat: „Mi-a plăcut la nebunie! Abia aștept să debutez la Australian Open!”.

Sorana Cîrstea va juca în primul tur la Australian Open, marți, contra Yuliei Putintseva, sportiva cu care românca a avut un clinci la un meci disputat la Nurnberg, în anul 2017, scor 6-3, 3-6, 6-4.

Frumoasa Sorana, înainte de a merge la spectacol. Foto Instagram
Frumoasa Sorana, înainte de a merge la spectacol. Foto Instagram

Kazaha i-a transmis arbitrului că s-a întunecat în arenă şi nu mai vede bine. Rugată să continue să joace, Yulia a refuzat iniţial şi a cerut intervenţia medicului. Fluierată de public, Putintseva a enervat-o şi pe Sorana, care i-a strigat: „Acum ce mai vrei?”, scrie ProSport.

Scorul întâlnirilor directe dintre Sorana Cîrstea și Yulia Putintseva este de partea jucătoarei din Kazahstan, care și-a adjudecat trei dintre cele cinci partide disputate contra româncei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite