Soluţia pentru cei care nu şi-au luat bilete la Steaua - Chelsea. 80.000 de spectatori ar putea urmări meciul din tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Ghencea ar putea fi soluţia pentru meciul Steaua - Chelsea FOTO wikipedia.ro
Stadionul Ghencea ar putea fi soluţia pentru meciul Steaua - Chelsea FOTO wikipedia.ro

Partida tur pe care Steaua o va susţine împotriva lui Chelsea, în faza optimilor Europa League ar putea fi urmărită de cel puţin 80.000 de oameni pe stadion.

După ce biletele pentru meci s-au epuizat în mai puţin de jumătate de zi şi o mulţime de doritori nu au apucat să-şi achiziţioneze bilete, cineva a venit cu propunere în sprijinul acestora. 

Astfel, cei care acuză clubul că nu a luat atitudine împotriva celor care fac speculă cu biletele de la meciuri, au o variantă de rezervă prin care pot vedea partida cu Chelsea de pe stadion. Un suporter a sugerat pe internet ca doritorii să meargă pe Ghencea, de unde să urmărească turul optimilor pe un ecran gigant. 

Postarea a fost salutată de numeroase persoane, aşa încât nu este exclusă materializarea ideii. Acest lucru se practică frecvent în Occident, unde grupuri de suporteri vizionează astfel meciurile la care nu au acces pe stadion.

Din totalul de bilete disponibile pentru Arena Naţională, 37.000 au fost puse în vânzare în mediul online, 2.200 au revenit jucătorilor, 2.000 au fost rezervate pentru galeria lui Chelsea, 800 au revenit protocolului echipei engleze, iar 8.000 au fost păstrate de finanţatorul Stelei.

De cealaltă parte, stadionul din Ghencea are o capacitate de 28.000 de locuri, astfel încât ar putea găzdui iubitorii de fotbal care nu şi-au achiziţionat bilete pentru partida de pe Arena Naţională şi vor să vizioneze meciul din optimile Europa League pe arena roş-albaştrilor. Steaua o va întâlni pe Chelsea în prima manşă în data de 7 martie, începând cu ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite