Simona Halep Sydney: de ce s-a retras românca din turneul care se desfăşoară înainte de Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Simona Halep Sydney. Românca ar fi trebuit să joace marţi dimineaţa în turul 2 la turneul de la Sydney, însă românca s-a retras subit, dând vina pe unele probleme medicale.

Simona Halep a decis să declare forfait pentru turneul de la Sydney, ultimul înainte de Australian Open. Jucătoarea noastră a dat vina pe unele probleme stomacale, dar, potrivit specialiştilor, adevăratul motiv al retragerii ţine de o strategie bine gândită de Halep şi colaboratorii ei. Conform acestui scenariu, pauza din această săptămână îi va permite româncei să se refacă după turneul de la Shenzen şi să se pregătească corespunzător pentru primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep: Sydney, La revedere!

Site-ul wtatennis.com a scris că românca s-a retras din cauza unei gastroenterite, care nu îi va pune în pericol participarea la Australian Open, turneu care începe săptămâna viitoare. „Ne pare rău că Simona a trebuit să se retragă şi îi dorim o recuperare rapidă pentru a putea participa la Australian Open. Abia aşteptăm să o primim aici anul viitor", a declarat Alistair MacDonald, directorul turneului de la Sydney.

Simona Halep, aflată la Sydney, a menţionat la rândul său că are nevoie de câteva zile de recuperare, după care se va gândi la meciurile de la Australian Open. „În timpul turneului din China am avut probleme cu stomacul, m-am simţit rău şi înainte de finală. Nu m-am antrenat timp de trei zile, am aşteptat să văd dacă pot juca iar, dar nu mă simt în stare. Un astfel de turneu e dificil şi am decis să mă retrag din cauza problemelor. Nu ştii niciodată ce va fi când e vorba de probleme cu stomacul, dar sper ca în două, trei zile să fiu aptă să joc iar. Acum am nevoie de să mă recuperez, apoi mă voi gândi la meciuri, a precizat Halep.

Simona Halep: Sydney nu e prima retragere

Nu este pentru prima dată când Simona Halep se retrage de la o competiţie care se desfăşoară chiar înaintea unei alte competiţii de anvergură. Anul trecut ea a declarat forfait la China Open, concurs care s-a desfăşurat înainte de Turneul Campioanelor, de la Singapore, unde românca a ajuns până în finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite