Simona Halep, primită ca o regină la Washington: „Oamenii sunt peste tot şi trebuie să interacţionezi cu ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simo şi tinerii fani. Foto: twitter/alex huie
Simo şi tinerii fani. Foto: twitter/alex huie

Simona îşi începe în această seară aventura americană, la turneul Citi Open disputat la Washington. Până să o întâlnească în primul tur pe Cristina Bucşa, jucătoarea română a fost asaltată de fani, în special copii, care au ţinut să se fotografieze şi să obţină autografe de la Simo.

Într-un interviu acordat organizatorilor turneului de la Washington, Simona Halep a dezvăluit că a fost asaltată de fani în capitala Statelor Unite ale Americii: „Îmi place atmosfera de aici! Oamenii sunt peste tot şi trebuie să interacţionezi cu ei. Am făcut o mulţime de fotografii cu copiii! Această atmosferă îmi stârneşte amintiri frumoase“, a declarat dubla campioană de Grand Slam.

Halep este cap de serie numărul 3 la turneul cu premii în valoare totală de 251.750 de dolari, favorită principală fiind americanca Jessica Pegula.

După ce zilele trecute s-a antrenat în compania Emmei Răducanu, jucătoare din Marea Britanie al cărei tată este din Bucureşti, Simona va da piept diseară cu o altă „rachetă“ cu nume românesc: Cristina Bucşa. Aceasta a venit din calificări, reprezintă Spania şi are origini în Republica Moldova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite