Simona Halep, după calificarea în turul 3 la Dubai: „Aici mă simt ca acasă“. Cum îşi caracterizează viitoarea adversară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AP
FOTO AP

Simona Halep a fost încurajată de câteva sute de români în timpul meciului cu Daniela Hantuchova, din turul 2 al turneului de la Dubai. Susţinerea fanilor i-a dat aripi jucătoarei noastre, care s-a calificat la pas în turul 3.

Simona Halep a învins-o lejer pe Daniela Hantuchova în turul secund al turneului de la Dubai şi a ajuns în turul 3, acolo unde va da peste Pironkova din Bulgaria. La finalul jocului de marţi seara, românca a făcut o scurtă analiză a jocului ei şi a declarat că se simte foarte bine în Emirate datorită faptului că este susţinută de mulţi români. 

"Am jucat foarte bine în ultimul an, am început bine şi acest an. Mă simt aici ca acasă cu atâţia români în tribune. Le mulţumesc că au venit să mă susţină. Astăzi am jucat bine, dar cred că adversara mea a fost puţin obosită după ce a câştigat la Pattaya. Dar totul a mers bine pentru mine, am jucat un tenis bun şi vreau să mă bucur de acest turneu deoarece este atât de frumos aici", a spus Halep.

Cât despre Pironkova, românca a precizat că este o jucătoare redutabilă pe suprafeţele rapide. "Pironkova joacă bine pe suprafeţe rapide, aşa că trebuie să fiu foarte atentă, să fiu agresivă şi să deschid unghiurile foarte mult. Sper să câştig şi acest meci, dar va fi unul greu", a mai afirmat Halep.

Meciul dintre Simona Halep şi Tsvetana Pironkova este programat miercuri, la ora 17.00, ora României, în direct pe Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite