Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înaintea procesului pentru dopaj. „Viața e scurtă...“ FOTO

0
0

Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înainte de cel mai greu moment al vieții sale, procesul pentru dopaj, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping.

Simona Halep a mers la Atena, alături de fratele ei, Nicolae, cumnata Luminița și Georgiana, cea mai bună prietenă, după ce s-a antrenat o săptămână, în așteptarea procesului. 

“Viața este scurtă, arta este de lungă durată...”, a scris Simona în descrierea fotografiilor postate din Grecia. 

Simona Halep e suspendată provizoriu de federația de tenis după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanță interzisă, din clasa EPO. Jucătoarea riscă o suspendare de până la 4 ani, care poate scădea dacă va reuși să-i convingă pe judecători că nu a ingerat-o voluntar.

Paul Ciucur, unul dintre cei doi avocați români ai tribunalului independent britanic Sport Resolutions, unde va fi audiată Simona Halep  a dezvăluit că fostul lider mondial nu a folosit "substanțe mascante", în încercarea de a ascunde folosirea Roxadustatului.

În trecut, italianca Sara Errani a scăpat doar cu 10 luni de suspendare după ce a susținut că bunica ei bolnavă de cancer, I-ar fi pus un medicament interzis în mâncare, astfel că Simona speră să își poată continua cariera în mod normal, după procesul care va începe în scurt timp.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri