Simona Halep a luat o pauză de tenis şi a ieşit să se relaxeze. Jucătoarea noastră, în ţinută casual la o plimbare prin parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a întors din America, unde a participat la turneele de la Indian Wells şi Miami, fiind eliminată în ambele competiţii în sferturi.

Halep a coborât de ieri pe locul 6 în clasamentul WTA, fiind depăşită de bielorusa Victoria Azarenka, performera anului 2016. Simona va rămâne în România în perioada următoare, deoarece pe 16-17 aprilie este programată partida de Fed Cup, contra Germaniei, la Cluj.

Apoi urmează turneele dela Stuttgart, Madrid şi Roma, iar la finalul lunii viitoare Roland Garrosul. Până atunci însă, Simona Halep a decis să uite câteva zile de tenis şi să se relaxeze. Între activităţile ei se s-a strecurat şi o plimbare prin parc, Simona preferând o ţinută casual. Evident, Halep a fost recunoscută şi a răspuns cu amabilitate celor care şi-au dorit o poză sau un autograf cu ea.

"Ţigancă de rahat!" Jignire fără precedent la adresa unei jucătoare de top din România, venită din partea unei adversare

Simona e încă departe de prezenţa la Turneul Campioanelor

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite