Simona Halep nu stă deloc grozav în cursa pentru Turneul Campioanelor. Performera anului 2016 domină topul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Getty Images
Simona Halep FOTO Getty Images

Simona Halep ocupă locul 22 în Road to Singapore, clasamentul care contabilizează doar rezultatele înregistrate de la începutul anului.

Anul trecut, Simona Halep şi-a fixat ca obiectiv prezenţa la Turneul Campioanelor şi a pornit ca din tun în cursa pentru atingerea acestui ţel. 

2016 a fost un an dificil până acum pentru jucătoarea noastră care a coborît de pe locul 2 pe locul 6 WTA şi nici în clasamentul care stabileşte cele opt jucătoare prezente la competiţia de final de an din Singapore nu stă grozav. Simona ocupă poziţia a 22-a, are 645 de puncte şi e în urma unor tenismene mai puţin cunoscute precum letona Jelena Ostapenko, rusoaica Daria Kasatkina sau a jucătoarei maghiare Timea Baboş. 

Pentru a ajunge în Top 8 la final de an, Simona mai are de tras, iar sezonul de zgură va fi o bună oportunitate pentru ea să mai avanseze în ierarhie. Clasamentul e condus în acest moment de Victoria Azarenka, care a câştigat turneele de la Indian Wells şi Miami, urmată de Angelique Kerber şi de Serena Williams. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite