Simona Halep a dat lovitura: a vândut cu o sumă impresionantă vila în care a locuit alături de Toni Iuruc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (31 de ani), suspendată provizoriu din circuitul WTA, după ce a fost testată pozitiv la un contraol antidoping, își administrează banii câștigați în carieră.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit anul trecut. Foto Facebook
Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit anul trecut. Foto Facebook

Fostul lider WTA a decis să vândă imobilul în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc, scrie ProSport. Simona Halep i-a vândut cea mai scumpă vilă din cartierul Primăverii Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, mai scrie sursa citată. Suma tranzacției este de 5 milioane de euro.

Proprietatea se află pe un teren de 398 mp și subsol, parter, etaj și mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

E cel mai bine clasată dintre românce

Deși nu a mai evoluat din toamnă, sportiva din Constanța continuă să conducă în topul celor mai bine clasate jucătoare din România în ierarhia WTA. Simona Halep se află pe locul 25 al clasamentului mondial.

În așteptarea deciziei referitoare la pedeapsa pe care o va primi pentru că a fost prinsă dopată, Simona își petrece timpul alături de apropiații săi. În ultima postare de pe rețelele sociale, Halep se află la malul mării și pare extrem de relaxată și bucuroasă. ”Vei descoperi că viața merită trăită dacă doar zâmbești”, a scris Halep pe Instagram.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite