Halep, raze de speranțe după 219 zile de coșmar: Semn concret că revenirea poate fi aproape

0
Publicat:

Simona Halep (31 de ani, 26 WTA) rămâne prima „rachetă“ a României, în clasamentul mondial, deși n-a mai jucat un meci în circuitul WTA de pe 29 august 2022, când era eliminată în turul I de la US Open. Mai precis, de 219 zile, constănțeanca a dispărut din tenis și, totuși, rămâne jucătoarea din România cu cel mai bun clasament. Ceea ce spune totul despre ce a realizat Halep în sportul-alb!

Simona Halep se antreneaza, în mod normal, în așteptarea verdictului. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep se antreneaza, în mod normal, în așteptarea verdictului. FOTO: Arhiva Adevărul

Această perioadă de inactivitate se va contabiliza în suspendarea pe care o va primi Simona pentru consum de Roxadustat, după cum Adevărul a demonstrat aici. Așadar, deja vorbim de 7 luni în care constănțeanca a stat pe tușă. Din păcate, tot Adevărul a descoperit un caz aproape identic cu cel al lui Halep în care suspendarea dictată a fost de... 21 de luni!

Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou

Mouratoglou știe ceva?

Până să vedem cum va decurge cazul Halep, cu audieri amânate în mod repetat, cei de la tennisuptodate.com, citați de Spotmedia, au speculat că încheierea colaborării Patrick Mouratoglou – Holger Rune (Danemarca, 19 ani, 8 ATP) e un semn privind iminenta revenire a lui Halep în circuitul WTA.

Decizia lui Mouratoglou de a se despărți de Rune a aprins speculațiile în ceea ce privește posibila revenire a Simonei Halep în tenisul feminin“, a scris tennisuptodate.com.

Recent, fostul președinte al Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, s-a arătat revoltat de faptul că, nici până astăzi, n-avem un verdict clar în cazul în care Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Mie ce mi se pare obscen e perioada de când a fost declarată pozitivă Halep...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite