Şiman nu vrea să-l ajute pe Copos:" Transferul lui Curelea la Rapid nu se va realiza"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat că transferul lui Costin Curelea la Rapid nu se va realiza deoarece nu există interes pentru atacant din partea grupării giuleştene.

"Da, transferul se poate face între mine şi domnul Copos. Adică eu îl duc până în Giuleşti şi el îl preia de acolo... dar transferul nu se poate face între noi. Se poate face între cele două cluburi. Dar nu cred că se va face transferul lui Curelea la Rapid pentru că nu există un interes pentru Curelea", a explicat Şiman.

În schimb, oficialul clubului din Regie susţine că mijlocaşul Dacian Varga va pleca sigur de la Sportul Studenţesc.
"E foarte uşor să îi ţinem pe Varga şi Curelea la Sportul. Dacă mă tem să îi pierdem? Să îi pierdem pe drum sau cum? Prin tufişurile astea pe aici poate... Nu, jucătorii nu se pierd, jucătorii doar se transferă. Oricum, nu există jucător prea bun pentru a se lupta la retrogradare. Dar Varga nu va juca la Sportul în retur, asta e clar. O să se rezolve într-un fel sau altul, dar pot să vă spun că Varga nu va juca la Sportul", a menţionat finanţatorul.

El a adăugat că este interesat de transferul unor jucători de la Rapid, printre care se află şi portarul Cătălin Straton. Şiman a exclus însă varianta unui schimb de jucători cu Rapid.
"Ne interesează să-l luăm la Sportul pe Straton. Mai sunt şi alţi jucători de la Rapid care ne interesează, dar o să discutăm cu clubul Rapid. Nu este posibil însă un schimb de jucători cu Rapid, în niciun caz", a precizat finanţatorul grupării din Regie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite