„Şi-au bătut joc de Cristi Daminuţă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sosit la Dinamo ca înlocuitor al lui Gabi Tamaş, timişoreanul a devenit o rezervă de lux, după care n-a mai fost nici măcar în lot. Adus în iarnă în „Ştefan cel Mare“ la insistenţele lui Cristi Borcea, Daminuţă nu a impresionat. Impresarul său spune că la finalul campionatului el va pleca de la roş-albi.

Motivul pentru care puştiul de 20 de ani a evoluat doar câteva minute sub comanda lui Ţălnar e simplu: „Ţânţarul" nu-l foloseşte pentru că Dinu nu-l place deloc pe fotbalist.

„Mister" nu a fost consultat în momentul în care a fost adus timişoreanul şi după ce a văzut evoluţia sa din partidele amicale disputate în cantonamentul din Antalya, i-a transmis lui Ţălnar că fotbalistul nu are ce să caute la Dinamo. De aceea, tânărul care activa la italienii de la Inter a fost mereu rezervă şi a jucat doar sporadic pentru Dinamo.

Ultimul exemplu: în meciul cu FC Timişoara, de joi, „Ţânţarul" i-a folosit în apărare pe Boştină şi Rus, fotbalişti consacraţi ca mijlocaşi, iar Daminuţă, apt de joc, a urmărit partida de la „oficială".

Impresarul fotbalistului, Cristi Opria, îi atacă pe dinamovişti. „Nu a primit nicio şansă, ce e boxer să joace doar şapte minute cu Oţelul Galaţi? În meciul cu Poli Iaşi a scos mingea de pe linia porţii, era ca şi făcut golul, atunci nu a fost bun? Trebuia să-i dea o şansă, să joace două, trei partide şi dacă nu o făcea cum trebuie atunci nu-l mai băgau deloc. Oricum, peste două săptămâni când se termină campionatul, va pleca de la Dinamo. Şi-au bătut joc de el", a spus agentul de jucători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite