Shakira ia copiii și se mută din Barcelona. Unde a decis cântăreața să locuiască după divorțul de Pique

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în vara lui 2022, după opt ani de relație. Cele două staruri au împreună doi copii, ambii născuți la Miami, care au rămas în custodia cântăreței în urma unui acord cu jucătorul legendar al Barcelonei.

Shakira se rupe de tot de Gerard Pique, care a ales să trăiască alături de Clara. Foto Click!
Shakira se rupe de tot de Gerard Pique, care a ales să trăiască alături de Clara. Foto Click!

Shakira a anunțat duminică noaptea că părăsește Spania, unde se mutase inițial pentru a fi alături de fostul fotbalist. Cum artista va lua cu ea și copiii, lui Gerard Pique nu-i pică deloc bine decizia columbienei.

„M-am stabilit în Barcelona pentru a le oferi o stabilitate copiilor mei, stabilitate pe care acum o căutăm într-un al colț de lume, unde să fim alături de familie, prieteni și mare. Azi începem un nou capitol în căutarea fericirii”, a fost mesajul postat de Shakira..

Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine când am făcut surf pe valurile din Barcelona, oraș în care am învățat că prietenia durează mai mult decât iubirea.

Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături de mine pentru a mă înveseli, pentru a-mi șterge lacrimile, pentru a mă inspira și pentru a mă ajuta să cresc”, a completat cântăreața care face furori cu melodiile sale pe întreg mapamondul.

Deține o vilă de 16 milioane de dolari în Miami

Artista deține o vilă luxoasă în Miami, evaluată la 16 milioane de euro. Noua reședință a cântărețeo se află chiar pe plajă. Aceasta este construită în 1951 și are 6 dormitoare, 7 băi, o sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean și a fost cumpărat de Shakira acum 21 de ani pentru 3 milioane de dolari.

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique după ce a descoperit că acesta are o altă relație cu tânăra Clara Chia Marti. De atunci, artista i-a ”dedicat” fostului fotbalist mai multe melodii prin care îl ironizează atât pe el, cât și pe iubita acestuia, cântece cu care a ajuns în topurile clasamentelor muzicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite