Shakira face istorie. A doborât patru recorduri mondiale cu una dintre piesele în care l-a atacat pe Pique VIDEO

0
Publicat:

„BZRP Music Sessions Vol. 53”, piesa „acidă” în care Shakira îl atacă pe fostul ei soț Gerard Piqué bate record după record în Guinness World. Pe YouTube, a trecut 416 milioane de vizualizări.

Guinness World Records a anunțat vineri că Shakira a spulberat mai multe recorduri în topurile Spotify și Billboard, datorită colaborării sale cu DJ-ul argentinian Bizarrap, potrivit rollingstone.com.

Este vorba de 14 recorduri Guinness World Records. Printre ele se numără și cel cu „BZRP Music Sessions Vol. 53” - piesa electropop în care artista trimite săgeți către Piqué.

Pique și Shakira. FOTO EPA-EFE
Pique și Shakira. FOTO EPA-EFE

Melodia a devenit cel mai difuzat cântec latin de pe Spotify, atât în 24 de ore, cât și în decurs de o săptămână. A avut 14,4 milioane de difuzări într-o singură zi și 80,6 milioane de difuzări într-o săptămână.

După anunțul Guinness, Sharika a apărut în emisiunea TV Tonight Show pentru a interpreta această melodie în fața unei public în extaz și iar a doborât recorduri: pentru cea mai rapidă piesă latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, (în aproximativ 70 de ore) și pentru cele mai multe vizualizări în 24 de ore, cu 63 de milioane într-o singură zi pe YouTube.

Shakira a devenit cu „BZRP Music Sessions Vol. 53” prima cântăreață care debutează în top 10 al Billboard Hot 100 cu o piesă în limba spaniolă și prima femeie care se înlocuiește pe locul I în clasamentul Billboard Latin Airplay.

Aceeași melodie a ajutat-o pe Shakira să doboare recordul de cele mai multe hituri din Top 10 - atât în clasamentul Billboard Hot Latin Songs, cât și în clasamentul Latin Airplay - deținut de o artistă, potrivit sursei citate. 

Piesa a trecut în prezent de 416 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Amintim că, la sfârșitul lunii februarie, Shakira a lansat o melodie în colaborare cu artista columbiană Karol G. Melodia are titlul „TQG”, acronimul pentru „Te quedo grande”, în traducere „Prea mare pentru tine”.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite