Shakira face istorie. A doborât patru recorduri mondiale cu una dintre piesele în care l-a atacat pe Pique VIDEO

0
Publicat:

„BZRP Music Sessions Vol. 53”, piesa „acidă” în care Shakira îl atacă pe fostul ei soț Gerard Piqué bate record după record în Guinness World. Pe YouTube, a trecut 416 milioane de vizualizări.

Guinness World Records a anunțat vineri că Shakira a spulberat mai multe recorduri în topurile Spotify și Billboard, datorită colaborării sale cu DJ-ul argentinian Bizarrap, potrivit rollingstone.com.

Este vorba de 14 recorduri Guinness World Records. Printre ele se numără și cel cu „BZRP Music Sessions Vol. 53” - piesa electropop în care artista trimite săgeți către Piqué.

Pique și Shakira. FOTO EPA-EFE
Pique și Shakira. FOTO EPA-EFE

Melodia a devenit cel mai difuzat cântec latin de pe Spotify, atât în 24 de ore, cât și în decurs de o săptămână. A avut 14,4 milioane de difuzări într-o singură zi și 80,6 milioane de difuzări într-o săptămână.

După anunțul Guinness, Sharika a apărut în emisiunea TV Tonight Show pentru a interpreta această melodie în fața unei public în extaz și iar a doborât recorduri: pentru cea mai rapidă piesă latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, (în aproximativ 70 de ore) și pentru cele mai multe vizualizări în 24 de ore, cu 63 de milioane într-o singură zi pe YouTube.

Shakira a devenit cu „BZRP Music Sessions Vol. 53” prima cântăreață care debutează în top 10 al Billboard Hot 100 cu o piesă în limba spaniolă și prima femeie care se înlocuiește pe locul I în clasamentul Billboard Latin Airplay.

Aceeași melodie a ajutat-o pe Shakira să doboare recordul de cele mai multe hituri din Top 10 - atât în clasamentul Billboard Hot Latin Songs, cât și în clasamentul Latin Airplay - deținut de o artistă, potrivit sursei citate. 

Piesa a trecut în prezent de 416 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Amintim că, la sfârșitul lunii februarie, Shakira a lansat o melodie în colaborare cu artista columbiană Karol G. Melodia are titlul „TQG”, acronimul pentru „Te quedo grande”, în traducere „Prea mare pentru tine”.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite