Sezon de excepţie pentru Oltchim în Liga Naţională: vâlcencele au câştigat al şaptelea titul consecutiv în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakob Vestergaard a câştigat primul său titlu cu Oltchim de la venirea în România
Jakob Vestergaard a câştigat primul său titlu cu Oltchim de la venirea în România

În aşteptarea confruntării cu Gyor din semifinalele Ligii Campionilor, Oltchim a învins acasă pe CSM Ploieşti în etapa a 16-a a Ligii Naţionale, câştigând matematic un nou titlu de campioană în România.

Succesul obţinut de Oltchim în Liga Naţională este cu atât mai răsunător cu cât fetele lui Jakob Vestergaard nu au pierdut nicio partidă în campionat, având un palmares de invidiat: 16 victorii şi golaveraj 517:369 după 16 etape scurse până acum.

Cu patru runde înainte de terminarea campionatului, vâlcencele au câştigat matematic un nou titlu în Liga Naţională (al şaptealea consecutiv şi al 18-lea din 1989 încoace), întrucât Selmont Baia Mare, echipa clasată în acest moment pe locul secund, nu mai are şanse să detroneze Oltchimul de pe primul loc.

Miza cea mare rămâne, însă, dubla confruntare cu Gyor din semifinalele Ligii Campionilor. Prima manşă are loc sâmbătă, 6 aprilie, în Sala Polivalentă din Bucureşti, în timp ce manşa retur este programată pe 11 aprilie, la Veszprem. Obiectivul Oltchimului în acest sezon este câştigarea Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite